În Stoc
68 lei PRP 95 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -28% OFF
-
+

Set de 4 aparate de îndepărtare a părului de companie Furgetty la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Furgetty Furgetty – Un set de 16 dispozitive de îndepărtare a părului de companie. Soluția inteligentă atrage firele de păr de animale în timpul spălării și uscării hainelor! Acum articolele tale spălate pot fi cu adevărat fără fire de păr.. Haine spălate fără păr de animale de companie. Poate fi folosit în mașină de spălat și uscător. Setul are 2 unelte reutilizabile galbene și 2 verzi pe care le puteți folosi atât în mașină de spălat, cât și în uscător. În acest fel, puteți îndepărta absolut orice fire de păr de animale de companie de pe îmbrăcăminte și huse.. Îndepărtați firele de păr și de pe mobilă. Materialul flexibil și lipicios prinde părul de câine și de pisică de pe hainele și mobilierul dumneavoastră. Folosiți-l pentru a îndepărta firele de păr de animale de companie de pe canapele, scaunele tapițate și canapele.. Bland cu hainele. Fabricat din material durabil, dar moale, care nu vă va deteriora îmbrăcămintea. Pune-le în mașina de spălat chiar și cu cele mai delicate materiale, nu se vor rupe sau se uzează.. Nu este nevoie să spălați hainele de două ori. Nu va mai trebui să vă spălați hainele de două ori, doar pentru a scăpa de părul de animale. Economisiți apă, bani, timp și, cel mai important, salvați-vă nervii!. Utilizare nelimitată. Materialul este reutilizabil și poate fi curățat cu apă! Păstrați-le aproape de mașina de spălat și uscat, pentru a le avea la îndemână oricând trebuie să îndepărtați părul de animale.. Descriere: Un set de 4 dispozitive de îndepărtare a părului pentru animale de companie.. Material: Silicon. Diametru:9 cm. Greutate:55 gr.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha