În Stoc
30 lei PRP 48 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -38% OFF
-
+

Set de 5 perii pentru curatarea fetei Radiante la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Radiante Radiante – Set de 5 perii pentru curățarea feței. Curatarea fetei, indepartarea punctelor negre, exfoliere, masaj. Cu 5 pensule si 2 tipuri de peri, tenul este luminos, uniform si fara impuritati ascunse.. O piele mai strălucitoare în fiecare zi!. Exfoliere delicată pentru o piele strălucitoare. Periile din silicon îți exfoliază ușor pielea, îndepărtând celulele moarte ale pielii și ajută la desfundarea porilor.. Curățați în profunzime chiar și cele mai dure zone. Designul periilor vizează zonele greu accesibile, cum ar fi părțile laterale ale nasului, asigurând o curățare temeinică de fiecare dată.. Ajută la o mai bună absorbție a produselor cosmetice. Aceste perii nu numai că curăță, dar și îmbunătățesc absorbția produselor de îngrijire a pielii, făcându-le mai eficiente.. Curăță fără iritare. Periile din silicon îndepărtează fără efort murdăria și uleiul, oferind o curățare profundă, fără iritații. Sunt perfecte pentru pielea sensibilă.. O completare perfectă pentru orice rutină. Ușurința de utilizare și eficiența periilor le fac să se potrivească perfect pentru orice regim de îngrijire a pielii, zi sau noapte..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha