În Stoc
33 lei PRP 52 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -37% OFF
-
+

Set de 50 burghie Drillo la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Drillo Drillo – Set de 50 de burghie. Deveniți un adevărat expert în foraj datorită burghiilor practice și robuste. Superioare burghielor obișnuite, acestea vor permite să găuriți rapid, ușor și fără greșeli.. Găuriți rapid, ușor și fără greșeli. Singurul set de burghie de care veți avea nevoie vreodată. Acest set include cele 5 dimensiuni: 1 mm, 1,5 mm, 2 mm, 2,5 mm și 3 mm. Nu pierdeți bani cumpărând burghie individuale când le puteți avea pe toate într-un set convenabil.. Potrivit pentru profesioniști și amatori. Pentru profesionisti si amatori care efectueaza reparatii sau realizeaza mobilier si alte lucruri. Aceste burghie vor fi la îndemână tuturor!. Economisește bani. În loc să plătiți altor persoane sume mari de bani pentru reparații și alte lucrări, faceți-le singur. Veți economisi mulți bani dacă efectuați singur aceste lucrări cu aceste burghie.. Făcut să reziste mult timp. Oțelul de mare viteză este folosit în industriile grele și face ca aceste burghie să fie rezistente la utilizarea frecventă! Vă vor rezista mult timp, fără a se deteriora sau uza.. Găurește cupru, aluminiu, lemn, plastic. Maeștri experimentați și specializați garantează calitatea acestor burghie. Oțelul de mare viteză garantează găurirea cu succes prin diferite materiale..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha