În Stoc
92 lei PRP 125 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

Set de 8 role pentru cabina ta de duș Rollero la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Rollero Rollero - Set de 8 roți pentru cabina de duș. Strălucirea strălucitoare a băii și a podelei uscate după un duș cu elemente de recuzită complet neașteptate.. Duș plăcut fără scurgeri de apă. Podeaua băii rămâne complet uscată. Pe lângă închiderea și deschiderea lin a cabinei de duș, roțile din acest set fixează ferm ușa în timpul dușului, astfel încât podeaua să nu fie umedă și alunecoasă.. Curatenie impecabila si stralucire superba. O cabină de duș curată și strălucitoare este oglinda fiecărei băi! Un set de 8 roti pentru cabina de dus permite scoaterea usoara a usii si curatarea eficienta a tuturor canelurilor cu ajutorul unui burete obisnuit.. Universal si rezistent. Setul de 8 rotile de dus revolutionare sunt realizate din materiale rezistente la coroziune si sunt dimensionate pentru a se potrivi tuturor cabinelor cu acest tip de rulment cu bile.. Deschidere lină și nestingherită a ușii. Aceste roți vor permite deschiderea cu ușurință a ușii dușului. Ușa nu va mai scârțâi și îi vei controla ușor mișcarea. Acest lucru împiedică ușa să cadă din ghidaj și să o deterioreze.. Sunt foarte ușor de instalat. Montați-le în doar câțiva pași, deoarece se potrivesc cu majoritatea cabinelor de duș cu o grosime standard de sticlă de 4-6 mm. Simplu și rapid!. Descriere: Set de 8 roti pentru cabina de dus. Dimensiuni roți: 55 mm x 23 mm. Diametrul roții: 23 mm. Material: plastic, nailon și oțel inoxidabil.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha