În Stoc
18 lei PRP 33 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -45% OFF
-
+

Set de 8 suporturi pentru maner fierbinte Pancho la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Pancho Pancho – Set de 8 suporturi pentru mâner fierbinte. Spune-ți adio arsurilor din bucătărie! Cu suporturi elegante de mâner rezistente la căldură, vă îmbunătățiți siguranța și confortul în bucătărie. Spune la revedere arsurilor din bucătărie cu suporturile elegante de mâner rezistente la căldură. Ușor de utilizat și întreținut. Bucurați-vă de gătit fără efort în siguranță. Spune-ți adio degetelor arse - acești suporturi cu mâner fierbinte din silicon sunt esențiale pentru bucătărie. Materialul lor rezistent la căldură vă asigură că mâinile dumneavoastră rămân în siguranță în timp ce gătiți.. Proiectat pentru confortul dumneavoastră. Material premium pentru utilizare de durată. Nu numai că vă protejează mâinile, dar sunt și durabile, practice, oferind o prindere confortabilă.. Protejați-vă mâinile în fiecare zi. Gătiți mai multe feluri de mâncare simultan și protejați fiecare oală. Cu până la patru perechi de suporturi în acest set, bucătăria dumneavoastră este complet echipată..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha