În Stoc
149 lei PRP 196 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -24% OFF
-
+

Set de accesorii pentru tehnica mandala Mandaly la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Mandaly Mandaly - set de accesorii pentru tehnica mandala. Nu găsiți niciodată mai ușor să obțineți opere de artă originale cu acest set care conține tot ce aveți nevoie pentru a atinge mandale inspiraționale. Nu găsiți niciodată mai ușor să obțineți opere de artă originale cu acest set care conține tot ce aveți nevoie pentru a atinge mandale inspiraționale. Pentru amatori și profesioniști. Fie că aveți nevoie să vă desenați prima mandala sau căutați instrumente profesionale într-un singur loc, acest set conține tot ce aveți nevoie pentru micile dvs. minuni artistice.. Vine cu 8 modele de mandala. Tehnica desenului mandala folosește întotdeauna un cerc ca motiv de bază. Acest set include până la 8 astfel de șabloane pe care le puteți utiliza pentru desenele și lucrările dvs. individuale.. Recuzită profesională. Cel mai mare avantaj al acestui set este selecția largă de instrumente care vă permit să creați cu precizie mandala exact așa cum doriți.. Îmbunătățirea rapidă a tehnicii de notare. Atingeți cu ușurință un nivel artistic ridicat datorită șabloanelor și instrumentelor speciale de diferite dimensiuni.. Creează detalii care impresionează. Valoarea estetică și artistică a mandalei este în combinația incredibilă de mici detalii și culori. Cu acest set special conceput, puteți atinge cu ușurință acel obiectiv artistic.. Descriere: Mandaly este un set uimitor de recuzită pentru pictarea mandalelor cu tehnica de punctare. De asemenea, va oferi unui amator complet posibilitatea de a crea o operă de artă unică!. Numărul de elemente de recuzită din set: 32. Dimensiunile vârfurilor de punctare: 2 mm, 1,75 mm, 1,25 mm, 0,75 mm, 0,5 mm. Materiale: plastic, metal, păr artificial.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha