În Stoc
121 lei PRP 161 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -25% OFF
-
+

Set de bijuterii Yellty la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Yellty Yellty - Set de bijuterii. Setul plin de farmec în culoarea aurie și albastru regal are tot ce are nevoie o femeie pentru a arăta și a se simți magnific!. Perfect pentru ocazii speciale. Glamour auriu și albastru regal. Setul de bijuterii este conceput într-o combinație uimitoare de culori aurii și albastru regal, făcându-l accesoriul perfect pentru a adăuga orice ținută. Schema de culori plină de farmec va atrage cu siguranță atenția tuturor și vă va face să vă simțiți ca frumusețea balului.. Decor de piatră albastră. Toate piesele din setul de bijuterii sunt decorate cu pietre de culoare albastra. Decorațiunile complicate și delicate adaugă o notă de lux fiecărei piese.. Set complet de bijuterii. Acest set de bijuterii vine cu un colier, inel, brățară și cercei - toate în stil asortat. Vei avea tot ce ai nevoie pentru a completa orice ținută și a arăta absolut uimitor în timp ce faci asta..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha