În Stoc
145 lei PRP 191 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -24% OFF
-
+

Set de echipamente de fitness Yingo Colour - Purple Colour - Purple la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Colour - Purple Yingo Yingo - Set de echipamente de fitness. Acest set este ca și cum ai avea un antrenor personal acasă! Consolidați-vă nucleul, ardeți calorii și tonificați-vă stomacul - fără să mergeți la sală! Materiale: ABS, EVA, PP. Consolidați-vă nucleul, ardeți calorii și tonificați-vă stomacul - fără să mergeți la sală!. Formați și întăriți corpul. Un inel Pilates este ideal pentru echilibru și îmbunătățirea posturii. Te va ajuta să întărești corpul și să modelezi curbele.. Posibilități nesfârșite pentru exerciții fizice. În set există și centură de yoga și benzi elastice. Acest lucru vă oferă nenumărate posibilități de a efectua diferite exerciții.. Arzi multe calorii repede. Coarda de sărituri vă permite să ardeți multe calorii în foarte puțin timp. Un program de 10 minute de sărituri la coardă poate fi la fel de eficient ca 30 de minute de jogging.. Antrenează întregul corp. Este ușor să lucrați pe picioare, brațe sau stomac cu acest set. Setul este compus din unelte de antrenament versatile care pot fi utilizate pe orice parte a corpului.. Obțineți o formă bună a corpului pe cont propriu. Echipamentul este foarte ușor de utilizat și nu veți avea nevoie de ajutorul unui antrenor! Vei putea să-ți exersezi și să-ți modelezi singur corpul.. Descriere:: Un set de echipamente de fitness care vă permite să vă antrenați și să vă formați corpul.. Setul conține:: 1x inel Pilates, 1x frânghie de sărituri, 1x frânghie de rezistență, 1x centură de yoga, 2x bandă elastică. Culori: gri, violet. Diametru inel Pilates: 38 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha