În Stoc
121 lei PRP 161 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -25% OFF
-
+

Set de iarnă 3 în 1 Coatsy la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Coatsy Set de iarnă 3 în 1 cu mască Coatsy. Un set moale și cald pentru zilele reci de iarnă, format dintr-o pălărie, o mască cu supapă de respirație și o eșarfă. Vă va proteja de frig, astfel încât să nu simțiți o briză de gheață. Materiale: poliester, fibre acrilice. Protejați-vă fața și gâtul de iarna rece. O pălărie confortabilă, o mască moale și o eșarfă blândă vă vor proteja de briza înghețată. Tratați pielea feței la o iarnă caldă, fără disconfort.. Set ideal pentru activități sportive de iarnă. Schi, patinaj, sanie, camping, drumeții, puteți face totul fără obstacole cu acest set blând. Simțiți bucuriile iernii, dar nici o iarnă pe față.. Adaptabil tuturor și practic. Acest set se adaptează la aproape toate dimensiunile. Un mare avantaj îl oferă masca care se atașează la capac, dar există și o eșarfă care este trasă peste cap, astfel încât să nu poată fi salvată.. Trio-ul inseparabil oferă o protecție completă. Părți perfect compuse ale setului care nu se pot lipsi una de cealaltă! O combinație inseparabilă este o mască și o șapcă care sunt fixate cu un buton și o eșarfă care vă va proteja cu siguranță gâtul, fără a cădea și a vă mișca.. Uitați de frig pielea crăpată. Aerul rece, temperaturile scăzute și eșarfele și pălăriile de calitate scăzută care vă distrug fața sunt acum un lucru din trecut. Se încălzește și protejează fața chiar și în timpul vânturilor reci de furtună.. Descriere: Set practic care vă protejează de vreme rece. Materiale: poliester, fibre acrilice. Culoare: Maro și bej. Dimensiune: circumferință capac - 56-60 cm; esarfa - 50 cm; mască - 23 x 12 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha