În Stoc
75 lei PRP 104 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -28% OFF
-
+

Set de jucării pentru dinozauri Dinotrone la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Dinotrone Dinotrone – Jucărie cu dinozaur. Surprinde-ți copiii cu un set uimitor de 8 dinozauri! Diferite specii de dinozauri în diferite ipostaze vor oferi copiilor o experiență distractivă! Material: plastic ABS. Surprinde-ți copiii cu un set uimitor de 8 dinozauri! Diferite specii de dinozauri în diferite ipostaze vor oferi copiilor o experiență distractivă!. Figurile realiste de dinozauri vor stârni ore de joacă imaginativă pentru copii. Datorită blocurilor 3D, copilul dumneavoastră se va bucura să se joace și să-și construiască propria jucărie. Figurile realiste de dinozaur vor încuraja dezvoltarea gândirii logistice și a imaginației la cei mai tineri.. Toate părțile figurinelor sunt complet compatibile, astfel încât copiii să își poată asambla propriul dinozaur. Ceea ce îi face să iasă în evidență acei dinozauri este faptul că sunt compatibili cu alte truse de construcție. Copiii se vor bucura să construiască o lume nouă pe care și-au imaginat-o.. Setul include figuri de T-rex, Stegosaurus, Brachiosaurus, Raptor, Tyrannosaurus. T-rex, Brontosaurus, Pterodactyl și mulți alții! Cu 8 dintre dinozaurii preistorici jumbo, copiii tăi își vor afla numele și fapte amuzante despre fiecare dintre ei. Aceste colecții realiste de jucării cu dinozauri le pot trezi dragostea pentru știință și învățare.. Set de jucării distractive și educative. Jucăriile cu dinozauri sunt grozave pentru petreceri tematice cu dinozauri, jocuri de naștere, scopuri educaționale și ore de distracție.. EI VOR CU O NOUA PREISTORIE. Aceste jucării cu dinozauri pentru copii le vor stârni cu siguranță curiozitatea față de lumea Jurassic. Ei vor descoperi și învăța despre noi ere și noi creaturi care au trăit cândva pe planeta noastră.. Descriere:: Kit de 8 bucăți de dinozaur jurasic real. Material: plastic ABS. Restricție de vârstă: :6+ ani. Dimensiuni: Aproximativ 6 până la 10 cm, depinde de caracter.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha