În Stoc
132 lei PRP 175 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -25% OFF
-
+

Set de nituri și șurubelnițe pentru mașini Tacker Pro la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Tacker Pro Tacker Pro – Set de 680 de cleme și accesorii auto. Păstrați-vă mașina sau motocicleta într-o stare excelentă cu ajutorul unui set extrem de practic de catarame. O selecție incredibilă de dimensiuni și forme vă va satisface toate nevoile.. Un set practic de cleme menține mașina sau motocicleta în stare excelentă. Toate dimensiunile esențiale într-o singură cutie. Achiziționând un set, veți primi până la 680 de clipuri, ordonate și ambalate. Cataramele sunt disponibile în 23 de dimensiuni diferite, care sunt cele mai frecvent utilizate.. Scapă de sunetele NEPLĂCUTE. Uitați de zgomot și sunete enervante în timp ce conduceți. Setul Tacker Pro va face toate părțile externe și interne ale vehiculului dvs. impecabil de stabile și solide.. Configurați-le fără efort. Dimensiunea clemelor este extrem de precisă și le veți putea instala fără efort cu ajutorul cleștelor de nituit. Materialul este puternic și foarte flexibil, astfel încât să nu se rupă ușor.. Gama profesională universală. Nu numai că le puteți folosi pentru mașini și motociclete, dar și pentru conectarea jantelor panoului, cuplajelor ușilor, clemelor panourilor ușilor, aripilor și barelor de protecție.. Scoateți-le și înlocuiți-le în cel mai scurt timp. In set veti obtine o surubelnita potrivita si 4 chei cu care puteti scoate rapid si usor clemele, fara sa le deteriorati.. Descriere: Tacker PRO este un set de 630 de cleme, șurubelnițe și patru chei.. Materiale: PE, plastic PVC, nailon. Dimensiuni: Pentru dimensiuni de găuri de la 6 mm la 10 mm.. Cantitate: 630 bucăți.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha