În Stoc
76 lei PRP 106 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -28% OFF
-
+

Set de nivelare a suprafeței TilerPro la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


TilerPro TilerPro – Set de nivelare a suprafeței. Nivelați ușor și precis orice podea, gresie și pereți datorită clemelor stabile! Spune-ți adio angajării unui om de mână scump și fă toată treaba singur.. Cel mai simplu mod de a obține podele perfecte cu gresie nivelate. Un instrument indispensabil în orice atelier sau gospodărie. Indiferent dacă vă câștigați existența instalând plăci, dețineți afacerea dvs. sau doriți doar să instalați gresie acasă - acest set va accelera procesul și vă va oferi rezultate profesionale.. Funcționează excelent chiar și pe suprafețe verticale. Folosiți-l și pentru a instala și nivela plăci pe pereți! Blocarea sa robustă și stabilă va menține plăcile în aceeași poziție fără a se deplasa în timp ce lipiciul conjunctiv se usucă.. Rezultate impecabile de fiecare dată. Poate fi folosit pe placi de diferite grosimi de la 8 la 12 mm. Designul atent vă permite să montați orice gresie de podea sau perete fără erori, cu precizie maximă.. Realizat pentru utilizare frecventă pentru o lungă perioadă de timp. Toate clemele sunt realizate din plastic de înaltă calitate, care este rezistent la uzura de zi cu zi. Știftul său de oțel reduce probabilitatea de rupere, prin urmare veți folosi setul mulți ani.. Economisește timp și bani. Folosind acest set, veți termina instalarea plăcilor mult mai repede și veți economisi o mică avere pe serviciile de personal.. Descriere: Un set de 50 de piese pentru nivelarea podelei care fac munca mai usoara si mai rapida.. Material: PP. Dimensiuni produs: 20 x 55 x 17 mm. Greutate: 9 gr.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha