În Stoc
27 lei PRP 43 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -37% OFF
-
+

Set de perii pentru curatarea spatiilor inguste Gapfix la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Gapfix Gapfix – Set de perii pentru curățarea spațiilor înguste. Înguste, curbate, puternice - perii care accesează cu ușurință fiecare colț și crăpătură pentru o curățare ușoară și fără cusur.. Realizat pentru a curăța murdăria persistentă și spațiile înguste.. Spune-ți adio frustrării din cauza murdăriei de neatins!. Echipate cu peri duri și denși, aceste perii sunt special concepute pentru a curăța murdăria persistentă și murdăria depozitată în spațiile înguste.. Abordați cu ușurință murdăria din crăpături. Eliminați cu ușurință murdăria din crăpăturile din jurul toaletei, chiuvetei de bucătărie, gresie, rame de ferestre, robinete, filtre de aer condiționat și multe altele.. Perfect pentru spații înguste din bucătărie și baie. Periile ajung în fiecare colț, asigurând o curățare temeinică acolo unde aveți cea mai mare nevoie.. Un must-have pentru proprietarii de animale de companie. Această perie îndepărtează cu ușurință și părul animalului de companie, făcându-l un instrument esențial pentru a vă menține casa curată.. Curata acolo unde alte perii nu pot ajunge. Forma și flexibilitatea unică permit accesul în zone ascunse, lăsând niciun loc neatins și casa dvs. mai curată ca niciodată..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha