În Stoc
39 lei PRP 59 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -34% OFF
-
+

Set de piulițe hexagonale Drillzupp la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Drillzupp Drillzupp – Set de biți pentru piuliță hexagonală. Setul de 14 chei tubulare este soluția dumneavoastră pentru o gamă largă de aplicații. Fiecare piesă este proiectată cu experiență pentru a răspunde nevoilor diverse atât ale amatorilor, cât și ale profesioniștilor.. 14 biți pentru toate lucrările tale.. O gamă largă de dimensiuni pentru fiecare nevoie. Setul include 14 piese de diferite dimensiuni, asigurându-vă că aveți întotdeauna unealta potrivită pentru lucrare. Acest set va fi util acasă, pentru piese auto, prelucrarea lemnului, reparații mecanice profesionale și altele.. Performanță durabilă și de lungă durată. Fabricat din oțel de înaltă calitate, acest set este construit pentru a dura. Rezistă la uzură, asigurându-se că fiecare bit rămâne o parte fiabilă a setului dvs. de instrumente pentru o lungă perioadă de timp.. Precizia este la îndemână. Fiecare burghiu pentru piuliță este proiectat pentru precizie. Acest lucru vă asigură că puteți lucra la proiecte cu cea mai mare acuratețe, obținând rezultate impecabile de fiecare dată.. Economisiți spațiu în cutia dvs. de instrumente. Acest set all-in-one vă consolidează colecția de instrumente, eliberând spațiu valoros. Nu mai scotoci printr-o cutie de instrumente aglomerată pentru a găsi piesa potrivită!. Perfect pentru toate nivelurile de calificare. Indiferent dacă sunteți un profesionist experimentat sau abia la început, acest set este incredibil de ușor de utilizat. Este conceput pentru a fi simplu și ușor de utilizat, indiferent de nivelul dvs. de calificare..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha