În Stoc
75 lei PRP 104 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -28% OFF
-
+

Set decorare florală CakePro la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


CakePro CakePro - set de decorat. Acest set te va ajuta să-ți duci talentul la un nivel profesionist, precum marii cofetari din industrie.. Îmbunătățește-ți aptitudinile de decorare a deserturilor și începe să ornezi precum un profesionist.. Uită de pungile standard de decorare, cu extensii obișnuite, și oferă deserturilor tale un aspect precum a celor mai populare opere realizate de cofetari!. REALIZEAZĂ DECORAȚIUNI LA UN ALT NIVEL. Perfecționează-ți talentul când vine vorba de preparat dulciuri, cu acest set decorativ revoluționar, prin care vei transforma torturile și prăjiturile în adevărate opere de artă.. PUNGILE DE DECORARE OBIȘNUITE ȘI EXTENSIILE MICI SUNT DE DOMENIUL TRECUTULUI. Bucură-te de dulciurile ornate cu un set profesionist, format dintr-o seringă ergonomică și diverse extensii florale!. DULCIURI UNICE ȘI LUXURIOASE. Câștigă reputația de a fi un adevărat maestru cofetar cu acest set premium cu care să decorezi dulciurile într-un mod unic!. DECORAȚIUNI PROFESIONALE ȘI UȘOR DE REALIZAT. Un set fabulos pe care îl folosești cu cremă de tort obișnuită pentru a creea cele mai noi tipuri de ornamente de flori.. Descriere: CakePro set de decorare a florilor - set de 13 piese pentru realizarea de trandafiri, lalele și alte flori decorative frumoase cu cremă pentru decorare.. Material: oțel inoxidabil, plastic ABS, silicon. Dimensiuni extensii florale: 3,7 cm x 4,3 cm x 2,3 cm. Dimensiune sac: 28 cm x 17 cm. Utilizare: Atașează extensiile de plasă utilizând conectorii din set, adaugă crema și decorează.. Pachet: • 7 extensii florale • 2 extensii pentru frunze • 1 pungă pentru cremă • 2 conectori • 1 perie pentru curățarea extensiilor.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha