În Stoc
44 lei PRP 66 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -33% OFF
-
+

Set perie de curatare pentru aer conditionat Cleancon la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Cleancon Cleancon – Set de perii de curățare pentru aer condiționat. Mențineți fără efort AC cu setul complet de curățare care prelungește durata de viață a aparatelor electrice!. Setul de perii - o investiție mică care protejează împotriva durerilor de cap majore.. Îmbunătățește semnificativ eficiența unității. Bobinele condensatorului murdare pot împiedica eficiența AC. Aceste perii de curățare vă ajută să îndepărtați cu ușurință resturile, asigurându-vă că sistemul dumneavoastră funcționează mai economic și mai eficient.. Preveniți consumul excesiv de energie. Bobinele de curent alternativ curate facilitează un flux mai bun de aer și schimbul de căldură, ceea ce vă poate reduce semnificativ facturile la electricitate. Acest kit vă ajută să realizați acest lucru cu un efort minim.. Previne defecțiunile sistemului. Menținând bobinele condensatorului curate, preveniți depășirile și defecțiunile sistemului..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha