În Stoc
282 lei PRP 362 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -22% OFF
-
+

Set profesional de patiserie MrCakesie la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


MrCakesie MrCakesie - Set profesional de cofetarie. Deserturi impecabile ca de la ferestrele cofetăriilor celebre, pe care oaspeții și familia le vor mânca cu aspect!. Conține până la 137 de instrumente. Dă-ți deserturilor delicioase un aspect demn de cofetării de top. Cu acest set de top, puteți realiza decorațiuni fără margini perfecte și puteți transforma orice desert într-o operă de artă.. Ridică decorarea la un nivel superior. Perfecționează-ți talentul de cofetărie cu acest set revoluționar de decorare care va face ca prăjiturile și produsele de patiserie să devină adevărate opere de artă, iar tu să fii un masterchef.. Seringile obișnuite și extensiile mici sunt un lucru din trecut. Bucurați-vă de ambarcațiunile dulci cu acest set profesionist de 137 de recuzite de cofetărie. Setul conține instrumente pentru fabricarea trandafirilor, prelucrarea fondantului, pungile de decorare, extensiile pentru decorarea pungilor și alte elemente de recuzită.. Decorarea mai profesională și mai ușoară. Setul fenomenal de cofetărie face decorarea de până la 3 ori mai ușoară, mai distractivă, dar și mai profesională.. Scurtați timpul pregătirii desertului. Cu acest set unic, scurtați timpul pentru a face deserturi și decorațiuni și faceți delicatese perfecte în doar câteva minute!. Descriere: MrCakesie este un set bogat de 137 de instrumente diferite pentru decorarea prăjiturilor și deserturilor. Conține elemente de recuzită, cum ar fi instrumente pentru a face trandafiri, masă de fondant, extensii cu saci de toaletă, instrumente pentru netezirea suprafeței tortului și tot ceea ce este necesar pentru decorarea profesională a prăjiturilor și a produselor de patiserie.. Conținutul setului: 1 suport rotativ cu bază anti-alunecare 55 de accesorii standard pentru genți de antrenament 2 reductoare (adaptoare) 8 anexe florale 1 reductor triplu (adaptor) 1 cutie de plastic pentru extensii 2 genți de antrenament din silicon 30 de saci de antrenament de unică folosință 2 spatule 1 perie 1 pix de decor 3 vârfuri de creion din plastic 1 foarfeca pentru transferul trandafirilor de pe suport 3 raclete din plastic 1 mistrie pentru fondant 2 suporturi pentru realizarea trandafirilor 1 taietor de biscuiti 14 tăietoare de fondant 5 linguri de masura 2 benzi de cauciuc pentru genți de antrenament 1 tel de bucatarie. Material: plastic, oțel inoxidabil.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha