În Stoc
41 lei PRP 61 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -33% OFF
-
+

Spray de curățare multifuncțional 3 în 1 Clinavis la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Clinavis Clinavis – Spray de curățare multifuncțional 3 în 1. Pulverizați, frecați, lustruiți: totul în 3 secunde. Descoperiți confortul suprem de curățare - perie, ștergător și pulverizator într-un singur instrument.. Ștergătorul cu două fețe asigură că nu există dungi sau pete, lăsând ferestrele clare.. Eficiență de curățare fără pată. Când curățați cu aceasta, așteptați-vă la ferestre fără dungi. Cu excepția racletei, acest detergent are burete și spray integrat pentru o îndepărtare rapidă și eficientă a murdăriei.. Curățare superioară cu ștergător pe două fețe. Funcția de ștergere cu două fețe oferă performanțe superioare de curățare. Schimbați părțile fără efort pentru a elimina murdăria și murdăria persistentă.. Rezervor de apă pentru mai mult practic. Acest aparat de curățat are rezervor de apă/detergent, astfel încât să puteți face 2 lucruri deodată. Petreceți mai puțin timp cu curățarea și sporiți eficiența generală..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha