În Stoc
22 lei PRP 38 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -42% OFF
-
+

Stilo de testare a tensiunii fără contact VoltoPen la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


VoltoPen VoltoPen – Stilo de testare a tensiunii fără contact. Creșteți siguranța cu un detector de tensiune fără contact care furnizează atât semnale audio, cât și vizuale. Instrument de neînlocuit pentru electricieni, oameni de întreținere și gospodării.. Cel mai simplu mod de a măsura în siguranță tensiunea!. Detectați tensiunea fără contact direct. Siguranța pe primul loc! Acest instrument vă permite să detectați tensiunea fără să atingeți firele, ținându-vă în siguranță tot timpul.. Indicator LED luminos pentru vizibilitate clară. Vedeți cu ușurință prezența tensiunii chiar și în zonele slabe, datorită indicatorului LED luminos.. Protejează-ți casa. Descoperiți o modalitate fără stres de a verifica dacă există fire sub tensiune. Este verificarea dumneavoastră rapidă de siguranță înainte de orice sarcină casnică.. Instrument de calitate profesională pentru uz zilnic. De încredere de electricieni, acum disponibil pentru uz casnic. Asigurare profesională a calității.. Ușor și portabil. Purtați-l oriunde, folosiți-l oricând. Este compact și se potrivește în orice buzunar sau cutie de scule..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha