În Stoc
79 lei PRP 109 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -28% OFF
-
+

Suport magnetic pentru telefon MagnetiX la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


MagnetiX MagnetiX - Suport magnetic pentru telefon. Combina eleganta si practicitatea! Suportul pentru telefon minimalist cu două benzi autoadezive gratuite vă va ajuta să vă folosiți telefonul în timp ce conduceți și oferă interiorului mașinii un aspect modern.. Are magneți puternici care țin telefonul indiferent cât de accidentat este drumul. Mai multă flexibilitate, practic și siguranță la volan.. Folosirea telefonului slăbește focalizarea în timpul conducerii, ceea ce crește riscul de accidente! MagnetiX vă menține telefonul la îndemână, fără a vă bloca vizualizarea. Efectuați apeluri telefonice, înregistrați sau ascultați muzică în timp ce conduceți în siguranță.. Răspundeți la apeluri cu un singur clic. Accesoriul revoluționar al vehiculului în miniatură vă va permite să conduceți în siguranță. Datorită magneților puternici și lipiciului avansat, veți avea întotdeauna mâinile libere în timp ce conduceți.. 2 benzi autoadezive gratuite. Indiferent de drumuri denivelate și viraje strânse, acesta va rămâne pe loc datorită a două benzi autoadezive gratuite cu o forță adezivă puternică. Când este îndepărtat, nu va deteriora suprafețele mașinii.. Un loc sigur pentru telefonul tău. Magneții foarte puternici vor oferi securitate telefonului tău în timpul conducerii. MagnetiX Suportul conține 8 magneți, astfel încât acele drumuri accidentate, găurile și conducerea rapidă nu vor fi o problemă.. Orizontal sau vertical - este alegerea ta!. Acest suport inovator este specific prin faptul că poate fi rotit la 360 °. Articulația cu bilă solidă din metal vă oferă posibilitatea de a întoarce telefonul în poziția dorită.. Descriere: MagnetiX este un suport magnetic pentru telefon.. Material: aliaj de zinc, silicon. Dimensiuni: 60 mm x 24 mm x 20 mm. Culoarea neagra.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha