În Stoc
47 lei PRP 69 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -32% OFF
-
+

Suport magnetic pentru telefon mobil Magce la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Magce Magce - Suport magnetic pentru telefon mobil. Un gadget inovator care combină funcționalitatea unui telefon mobil și condus 100% sigur!. Combină funcționalitatea telefonului mobil și conducerea 100% sigură!. Vizualizați telefonul mobil fără a compromite securitatea. Vorbește cu telefonul tău mobil și folosește navigarea fără să te uiți departe de drum și să te pui în pericol și siguranța altor utilizatori ai drumului.. Prezentare generală și navigare mai ușoară. Rotiți telefonul pe verticală sau orizontală fără restricții sau ajustări pentru o vizualizare mai clară și o navigare mai ușoară.. Telefonul mobil nu va cădea NICIODATĂ de pe el. Magnetul N52 actualizat este atât de puternic încât vă va ține telefonul chiar și atunci când conduceți pe drumuri accidentate sau în cazul unei viraje bruste.. Designul minimalist nu afectează aspectul mașinii. Designul curbat și minimalist al suportului se va potrivi în orice mașină, fără a compromite designul interior modern.. Un singur suport pentru toate telefoanele mobile. Nu trebuie să schimbați titularii în cazul în care telefonul mobil se schimbă. Acest suport se potrivește majorității telefoanelor mobile.. Descriere: Magce este un suport pentru un telefon mobil care este plasat pe orificiul de ventilație de pe panoul auto.. Material: plastic ABS, silicon, policarbonat. Culoare: Negru-gri. Dimensiuni: 3,5 cm x 1,1 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha