Stoc epuizat
249 lei 399 lei
Sale -38% OFF
-
+

Suport reglabil Recording Studio BW-CM2, Microfon Profesional, Filtru, Amortizor Metalic
Costul de livrare nu este inclus in pret
Acest produs beneficiaza de factura si garantie


1. Professional Sound Chipset 192kHz/24bit: Acest microfon condensator a fost proiectat cu chipset de sunet profesional, unde microfonul USB detine rata de esantionare de inalta rezolutie.

2. Plug and Play: Microfonul are port de date USB 2.0, ce este usor de conectat cu computerul si sistemul de operare Linux, nu este nevoie de software-ul de driver suplimentar, nu este nevoie de o placa de sunet externa.

3. Cablu USB de protectie dubla reduce interferentele. Asta face usor sa sune bine pe un podcast, livestream, apel video, sau cele mai multe orice alt tip de inregistrare.

4. 16mm Electret Condensator Traductor: Cu 16mm electret condensator traductor, microfonul USB va poate oferi un raspuns cu un bas puternic. Acest microfon condensator profesional preia un sunet extrem de clar.

5. Inel magnet: Inelul magnet de pe cablul microfonului USB are o puternica functie anti-interferenta, ceea ce ofera o sensitivitate mult mai buna.

6. Sturdy Boom Arm Set: Cu un filtru de spuma, condensatorul mic inregistreaza vocea si sunetul clar ca cristalul, suportul anti-soc tine microfonul in echilibru cu functia de amortizare. Deosebit de bun pentru voiceovers video; podcast-uri; YouTube video si asa mai departe.

7. Compatibil cu toate sistemele de operare: Pentru toate laptop, PC si telefoane mobile. Dar daca doriti sa conectati telefonul, aveti nevoie de un adaptor OTG (nu este inclus). Putere puternica, fara distorsiuni, consum redus de energie.  Brand:      BlitzWolf®
  Model:      BW-CM2
  Culoare:      Negru
  Tip:      Cardioid
  Sensitivitate microfon:      -42±3dB(1.5V, 680KΩ; 0dB=1V/Pa, 1KHz
  Impedanta:      <680Ω
  S/N Ratie:  >70dB
  Max SPL:      125dB
  Rata de esantionare:    192KHZ/24Bit

Pachetul include: Stand, Filtru, Microfon, ManualAmbalajul este intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv chineza, unele produs vin sigilate in folie altele fara aceea folie, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si are toate limbile internationale. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul poate avea mici diferente fata de imaginea afisata in aceasta pagina.