În Stoc
79 lei PRP 108 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -27% OFF
-
+

Suport telefon rezistent la apa pentru bicicleta Arrand la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Arrand Arrand – Suport rezistent la apă pentru telefon pentru biciclete. Un suport de telefon rezistent la apă cu ecran tactil vă permite să utilizați mai ușor telefonul în timp ce mergeți pe bicicletă. Este perfect compatibil cu majoritatea telefoanelor.. Un suport de telefon rezistent la apă cu ecran tactil vă permite să utilizați mai ușor telefonul în timp ce mergeți pe bicicletă. Folosește-ți telefonul chiar și atunci când plouă. Suportul pentru telefon pentru biciclete este fabricat din material de înaltă calitate, rezistent la apă și fermoar dublu bine sigilat pentru a vă proteja telefonul de ploaie, stropi de apă, nisip, zăpadă și praf.. Activați navigarea, răspundeți la mesaje și la apeluri în timp ce conduceți. Un ecran tactil vă permite să utilizați cu ușurință navigarea telefonului sau răspunsurile la apeluri fără a scoate telefonul. De asemenea, are un parasolar profesional pentru a proteja ochii și vă permite să vedeți ecranul telefonului chiar și într-un mediu cu lumină puternică.. Puneți telefonul în colțul care vi se potrivește cel mai bine. Rotirea la 360° vă permite să reglați suportul telefonului în orice unghi pentru vizionare, în portret și peisaj.. Fără instrumente și complicații, complet ușor de configurat. Fără unelte, ușor de instalat pe ghidon și rapid de dezasamblat. Potrivit pentru majoritatea tipurilor de biciclete, motociclete, cărucioare.. Rămâne pe loc pe drumurile accidentate. Puteți merge cu bicicleta pe drumuri de munte, drumuri de țară și terenuri denivelate, fără să vă faceți griji că ți-ar putea cădea telefonul. Cu o cataramă robustă, atașați-l la orice ghidon de bicicletă.. Descriere: Suport impermeabil pentru telefon pentru biciclete.. Materiale: PC, plastic, TPU. Dimensiuni: 17 x 9 cm. Dimensiunea dispozitivului acceptată: 3,5-6,8 inchi.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha