În Stoc
74 lei PRP 103 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -28% OFF
-
+

Suport telefon rotativ si retractabil pentru masina Spatro la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Spatro Spatro - Suport de telefon rotativ și retractabil pentru mașină. Nu-ți mai lua niciodată ochii de la drum. Bucurați-vă de acest suport pentru telefon pentru mașină care se fixează în siguranță pe oglinda retrovizoare a vehiculului.. Suport pentru telefon pentru mașină care se fixează în siguranță pe oglinda retrovizoare a vehiculului. Găsiți cu ușurință locul potrivit pentru telefonul dvs. Montați-l pur și simplu pe oglinda retrovizoare și aveți telefonul la îndemână. Nu vă mai luptați să găsiți locul potrivit pentru a vă pune telefonul în timp ce conduceți.. Conducere mai sigură și mai plăcută. Suportul are rotire la 360° pentru reglare pentru o conducere sigură și convenabilă. Reglați-l la unghiul care se va potrivi cel mai bine nevoilor și preferințelor dumneavoastră.. Aveți o imagine de ansamblu completă a drumului de urmat. Acest model vă permite să aveți cel mai bun unghi de vizualizare pentru telefonul dvs. și nu vă va bloca vederea. Veți vedea fiecare parte a drumului și toți participanții la trafic din jurul vostru.. Folosiți telefonul fără mâini. Puneți telefonul în acest suport la îndemână și urmați instrucțiunile GPS în timp ce conduceți. Acesta va sta în siguranță în interiorul suportului, fără riscul de a cădea sau de a se deteriora.. Compatibil cu majoritatea telefoanelor. Suportul robust cu patru puncte de prindere ține majoritatea smartphone-urilor disponibile pe piață. Faceți călătoriile cu mașina dvs. simple și practice, fie că sunt pe distanțe lungi sau scurte.. Descriere: Un suport de telefon rotativ și retractabil pentru mașină.. Materiale: ABS. Dimensiuni: 9,5 x 8,5 x 14,5 cm. Culoare: negru.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha