În Stoc
28 lei PRP 45 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -38% OFF
-
+

Suport universal pentru cap de duș din silicon Holdy la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Holdy Holdy – Suport universal pentru cap de duș din silicon. Adaptează cu ușurință capul de duș la duș, spălare a părului, scăldat un copil sau animale de companie ... Cu ajutorul unui suport din silicon puteți fixa dușul pe orice suprafață doriți!. Faceți dușul, scăldatul și spălarea mai ușoare. Folosind un vid, reglați dușul la înălțimea care vă convine cel mai bine. Reglarea ușoară a dușului va face scăldatul o adevărată plăcere.. Se potrivește majorității dușurilor. Suportul de duș este fabricat din silicon flexibil și este ușor de demontat și instalat. Este compatibil cu majoritatea mânerelor de duș.. Atașați-l oriunde. Șapte picioare de vid permit fixarea pe diferite suprafețe: pe sticlă, plăci, marmură și alte suprafețe netede. Puteți pur și simplu să îl mutați într-o altă locație.. Instalare fără găurire a pereților. Nu veți avea nevoie de instrumente suplimentare și nici nu veți deteriora suprafața plăcilor din baie. Suportul este pur și simplu atașat cu ajutorul piciorușelor de vid.. O baie mai amănunțită și mai ușoară. Acum cu ambele maini vei putea sa faci spuma bine si sa-ti speli parul, animalul tau sau copilul tau. Capul de duș rămâne în poziție, în timp ce mâinile tale vor fi libere să-ți frece bine părul și să aplice șampon.. Descriere: Suport universal pentru cap de duș din silicon.. Dimensiuni: 75 x 40 x 35 mm. Culoare albă.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha