În Stoc
34 lei PRP 52 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -35% OFF
-
+

Tablete de curatat masina de spalat rufe Watertone la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Watertone Watertone – Tablete pentru curățarea mașinii de spălat. Păstrează-ți mașina de spălat spumante curată și fără mirosuri cu aceste tablete de curățare ușor de utilizat! Ideal pentru toate tipurile de mașini de spălat.. Elimină calcarul și mirosul pentru hainele proaspete cu miros!. Secretul unei mașini de spălat mai curate. Uitați de necazul spălării și curățării. Watertone tabletele vă fac mașina de spălat să strălucească ca nouă, fără efort.. Prelungește durata de viață a mașinii tale de spălat. Utilizarea regulată a acestor tablete îmbunătățește performanța aparatului dvs., asigurându-vă că funcționează ca și cum ar fi nou-nouț, în fiecare zi.. Proiectat pentru toate mașinile de spălat. Indiferent dacă dețineți un încărcător superior sau un încărcător frontal, aceste tablete sunt potrivirea perfectă pentru orice tip de mașină de spălat.. Întreținere lunară. Doar o tabletă pe lună este tot ce este nevoie pentru o mașină de spălat perfect curată. Ușor, eficient și fără probleme.. O investiție inteligentă pentru o casă fericită. Utilizarea regulată a acestor tablete nu numai că vă menține hainele curate, ci și menține o casă igienă, cu miros proaspăt..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha