În Stoc
55 lei PRP 79 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -30% OFF
-
+

Trei saci de depozitare pentru haine Bagley la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Bagley Bagley – Trei saci de depozitare pentru haine. Cu aceste genți, nu vei avea nevoie de mai mult spațiu în dulap! O capacitate mare permite depozitarea hainelor, a lenjeriei de pat, a păturii care vor rămâne ferite de umiditate, praf și molii!. O modalitate excelentă de a scăpa de dezordine și de a-ți organiza toate lucrurile. Cu 3 genți mari, fiecare colț al casei tale va arăta acum impecabil și organizat. Gențile sunt, de asemenea, perfecte pentru călătorii, sau dacă vii acasă cu lucruri suplimentare care nu aveau spațiu în valiză.. Nu cade nimic. Sunt echipate cu fermoare din oțel inoxidabil de calitate care alunecă fără probleme, indiferent cât de plină este geanta. Nu veți pierde niciodată articole sau le veți lăsa să cadă din geantă.. Capacitate mare. Fiecare pungă măsoară 46 x 43 x 27,5 cm. Este suficient de spațios pentru a ține lenjerie de pat, pături, perne, jucării de pluș, haine, jachete, pantofi, decorațiuni de sărbători.... Găsiți imediat ceea ce aveți nevoie. Cu partea mare transparentă, vei găsi rapid ceea ce cauți! Nu pierde niciodată timpul deschizând fiecare geantă pentru a-ți găsi paltonul, fusta sau costumul de baie preferat.. Nu ocupa spatiu. Când sunt pliate, aceste pungi de depozitare nu vor ocupa mult spațiu. Aveți-le la îndemână ori de câte ori aveți nevoie să depozitați și să puneți lucruri deoparte.. Descriere: Un pachet de trei pungi de depozitare.. Material: 100% material nețesut. Dimensiuni: 46 x 43 x 27,5 cm. Culori: portocaliu, verde, albastru.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha