În Stoc
188 lei PRP 245 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -23% OFF
-
+

Trusa de plantare Plantigo la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Plantigo Plantigo – Kit de plantare. Ușurează plantarea răsadurilor dorite cu protecția mâinilor și a genunchilor. Setul de plantare include 2 instrumente de plantare, 1 suport pentru genunchi și 1 mănuși de grădină.. Mecanismul automat de eliberare a solului pentru plantare mai rapidă. Transplantul de bulb este conceput pentru a facilita transplantarea și plantarea. Operarea ușoară economisește timp și energie pentru plantare.. Oferă cea mai bună protecție în timpul plantării. Tampoanele pentru genunchi ajută la prevenirea durerii de genunchi de la îngenunchierea îndelungată în timpul plantării. Este ușor și are un mâner încorporat care îl face ușor de transportat dintr-un loc în altul.. Instrument pentru plantarea diferitelor plante. Acest kit poate fi folosit pe toate tipurile de soluri, cu mânerele sale ergonomice cu arc, instrumentul pentru răsaduri este ușor de utilizat. Este ideal pentru plantarea diferitelor tipuri de legume și flori.. Fabricat din materiale durabile și de lungă durată. Oțelul armat protejează împotriva îndoirii și permite săparea mai ușoară chiar și pe teren dur, nu se va deforma nici după o perioadă lungă de timp.. Aveți o grădină delicioasă fără efort. Nu este nevoie să irosești bani în angajarea unui ajutor profesionist sau să aștepți ca cei dragi să te ajute. Instrumentul poate fi folosit de oricine pentru a planta diferite semințe și bulbi.. Descriere: Un kit de plantare.. Ambalaj: 1x pereche de mănuși, 1x suport pentru genunchi, 2x instrument de plantare. Dimensiuni instrument de plantare: 12 x 23,5 x 6,2 cm. Dimensiuni suport pentru genunchi: 38 x 17,8 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha