În Stoc
35 lei PRP 54 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -35% OFF
-
+

Umidificator AirFizzy Colour - Dark brown Colour - Dark brown la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Colour - Dark brown AirFizzy Umidificator de aer - AirFizzy. Un umidificator de aer cu design modern va asigura o umiditate confortabilă a aerului și va împrospăta camera cu un parfum.. Transformă-ți casa într-o oază de relaxare. Bunăstare pentru trup și suflet. Respirați ușor, dormiți mai bine și ridicați-vă moralul cu un strop de parfum! Porniți culoarea, pentru a experimenta efectul complet al acestui umidificator de aer inovator.. Transformă-ți casa într-o oază de relaxare. Transformă orice spațiu într-un sanctuar de confort. Gata cu aerul uscat - doar umiditate echilibrată și arome încântătoare.. Aromoterapie pentru toate simțurile. Adăugați uleiurile parfumate preferate și lăsați aroma să pătrundă în cameră. Nu este doar un umidificator de aer; este un răsfăț pentru simțurile tale!. Hidratează aerul și pielea. Uitați de acele pete aspre și uscate de pe piele. Acest dispozitiv adaugă umiditate aerului, lăsând pielea moale și hidratată.. Ușor de folosit. Comenzile simple fac ca oricine să-l folosească fără efort. Doar umpleți-l, porniți-l și lăsați-l să-și facă magia.. Descriere: :Umidificator de aer cu optiune de utilizare a parfumurilor, cu iluminare in 7 culori.. Culoare: : maro deschis și închis. Material:: Plastic. Recipient de apă: 0,2 l.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha