În Stoc
51 lei PRP 73 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -30% OFF
-
+

Un colier cu pandantiv de inimă Belovia la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Belovia Belovia – Un colier cu pandantiv cu inimă. O inimă stilizată cu un stras strălucitor în centru face din acest colier expresia supremă a dragostei adevărate.. Bijuteria preferată. Femeile se îndrăgostesc instantaneu de acest colier strălucitor în formă de inimă care le împodobește cu grație gâtul.. Vei străluci cu fiecare ocazie. Transformă instantaneu orice ținută într-o combinație de modă high-end cu această bijuterie sofisticată!. Colier pentru a impresiona. Simte-te ca o adevărată doamnă modernă și fii gata să impresionezi pe oricine cu bijuterii alese.. SUMINTA Atemporal. Fabricat pentru a rezista, acest colier este mai mult decât o declarație de modă trecătoare. Este un suvenir atemporal pe care îl poți transmite din generație în generație.. Adăugați o notă de lux aspectului de zi cu zi. Nu te mulțumi cu obișnuitul. Ridică-ți garderoba casual sau îmbunătățește-ți ținuta de seară. Oricum, te vei simți ca regina care ești..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha