În Stoc
29 lei PRP 46 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -37% OFF
-
+

Un colier unic Blue Sky la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Blue Sky Blue Sky – Colier unic. Frumusețea de nedescris a naturii într-un pandantiv care radiază energie pozitivă. Modul perfect de a-i arăta persoanei iubite că o iubești până la cer! Materiale: Rășină, aliaj metalic. Lasă o impresie puternică colegilor și prietenilor!. Subliniază-ți stilul rafinat. Strălucirea delicată a rășinii este un plus de neînlocuit pentru orice combinație de modă. Se potrivește cu orice ținută de afaceri și de zi cu zi.. Deblocați-vă imaginația. Alegerea bijuteriilor izbitoare va sublinia natura ta creativă. Bulele tentante vă vor inspira și vă vor aduce pace.. Tratează o persoană dragă. Gata cu durerea în căutarea nesfârșită a cadoului potrivit. Fiecare femeie va adora această bijuterie de vis..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha