În Stoc
37 lei PRP 56 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -34% OFF
-
+

Un instrument inteligent pentru decojirea fructelor și legumelor Peelily la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Peelily Peelily - Instrument de decojire a fructelor și legumelor. Înlocuiți frezele voluminoase cu acest instrument super practic pentru cojirea precisă a tuturor tipurilor de fructe și legume! De asemenea, economisește spațiu în bucătăriile mici și timpul de pregătire a meselor.. Nu preparați niciodată mai repede salate și mese delicioase. Faceți-vă viața de zi cu zi mai ușoară cu un ajutor de bucătărie practic. Scurge semnificativ timpul necesar pentru a curăța o varietate de fructe și legume.. Mini dimensiuni. Calitatea și funcționalitatea unei mașini profesionale sunt acum ambalate în dimensiuni minime! Secretul este în designul inteligent, care aduce toate beneficiile tăietoarelor mari în acest mini peeler.. Lamele profesionale. Materialul lamelor din oțel inoxidabil, testat pentru siguranța în contact cu alimentele, garantează siguranța utilizării. Lamele utilizate la mașinile profesionale rezistă mult timp, fără riscul de rugină.. De la roșii până la ananas. Instrumentul de bucătărie multifuncțional este singurul de care aveți nevoie pentru tot felul de fructe și legume! De la roșii delicate până la ananas tare - fără efort și efort, vei curăța totul într-un timp record.. Repede la mese sănătoase. Bucurați-vă de mese sănătoase și salate rapide fără a pierde timp prețios. Acum puteți curăța orice tip de fructe sau legume în câteva secunde.. Mecanism de operare :: Manual, fără electricitate sau baterie.. Număr de lame :: 3. Dimensiuni: 95 mm x 85 mm x 50 mm. Materiale: oțel inoxidabil, plastic.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha