În Stoc
84 lei PRP 116 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -28% OFF
-
+

Un set de bijuterii de lux Merlyn la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Merlyn Merlyn - un set de bijuterii de lux. Tot ce are nevoie o femeie pentru un aspect plin de farmec - un set modern cu un colier, brățară, inel și cercei de lux!. Tot ce are nevoie o femeie pentru un look glamour!. Un look luxos care nu va depăși bugetul. Un set unic de bijuterii de lux nu trebuie să vă depășească bugetul! Acest set, care constă dintr-un colier, brățară, cercei și inel, oferă raportul perfect calitate-preț.. Straluceste ca o diva. Cu acest set orbitor vei străluci ca o diva pe covorul roșu. Piesele se completează perfect și creează un efect grozav care nu lasă pe nimeni indiferent.. Bijuterii pentru utilizare separat sau într-un set. Setul ți se potrivește perfect atunci când vrei să arăți festiv. În zilele în care doriți o notă de rafinament și subtilitate, puteți purta una sau două bijuterii din set.. Efectul WOW este inevitabil. Combinația de elemente netede și texturi, designul îndrăzneț și dimensiunea, fac ca aceste bijuterii să fie impresionante. Efectul WOW cu siguranță nu va lipsi cu el.. O simbioză de farmec și manoperă superioară. Acest frumos set de bijuterii aduce o notă de farmec. Se incadreaza perfect in orice tinuta care se straduieste spre eleganta si unicitate si subliniaza gustul rafinat pentru accesoriile de moda.. Descriere: Merlyn este un set exclusiv de bijuterii format dintr-un colier, brățară, cercei și inel.. Material: aliaj de zinc, pietre decorative. Dimensiuni: Lungime brățară: 21,5 cm, lungime cercei 2,3 cm, lățime colier pe colier 7 cm. Culoare: Culoare aurie.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha