În Stoc
92 lei PRP 125 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

Un set pentru gene, sprancene si machiaj ProMakeX la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


ProMakeX ProMakeX – Un set pentru gene, sprâncene și machiaj. Obține un machiaj precis și profesional al ochilor! Acest set conține șabloane, un ondulator de gene și o pensetă de înaltă calitate, cu care ochii tăi vor arăta impecabil.. Aspectul cat-eye perfect dintr-o singură lovitură. 10 șabloane diferite vă vor permite să creați orice stil doriți, de la o linie subțire, mai clasică, la un aspect dramatic și la modă.. Modelează-ți sprâncenele ca un profesionist. În set sunt incluse 10 șabloane unice pentru sprâncene, astfel încât oricine poate găsi cel puțin unul sau două care li se potrivesc perfect. Acum poți avea rapid și ușor sprâncene precise și în formă modernă.. Gene mai lungi și pline în câteva secunde. Creați gene ridicate, ondulate și lungi pentru un aspect superb cu un ondulator de gene de înaltă calitate. Penseta precisă se va asigura că sprâncenele tale sunt complet pregătite pentru un machiaj uimitor!. Aplică-ți machiajul rapid și fără greșeli. Șabloanele pot fi folosite cu farduri de pleoape, cremă de ochi în gel, creme lichide și farduri cremă. Creați orice stil doriți, de la machiajul de zi cu zi la un aspect de scenă.. Spune la revedere genelor nesănătoase și subțiri și salută genele noi și pline!. Curba special conturată este concepută pentru a face ondularea genelor ușoară și sigură, oferind în același timp un aspect frumos al genelor care durează toată ziua.. Descriere: :Kit profesional pentru machiajul ochilor. Culoare::aur roz. Dimensiuni: ondulator de gene: Lățimea părții superioare: 3,17 cm; inaltime: 11,43 cm; Penseta: Inaltime: 9,5 cm. Material: PVC ecologic, oțel inoxidabil.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha