În Stoc
112 lei PRP 151 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

Unelte inovatoare pentru despicat lemnul Split Pro la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Split Pro SplitPro - Instrument de despicat lemn. Instrumentul economic îl face cel mai ușor despărțitor de lemn până în prezent. Mai eficient decât un topor. Există tehnici mai simple decât tăierea lemnului cu toporul. Cu acest instrument inovator veți uita rapid de metodele antice de despicare a lemnului.. Gata cu inflamația musculară. Tăierea lemnului nu trebuie să fie o muncă fizică grea, după care vă doare întregul corp. Fără transpirație, epuizare și calusuri pe mâini decât un topor.. Fără teamă de rănire. Instrumentul de despicat lemnul te face să te simți mai sigur decât atunci când folosești un ferăstrău cu lanț sau un ferăstrău de masă periculos, astfel încât despicarea lemnului nu mai este stresantă.. Fără costuri suplimentare. Trei prinderi diferite permit instalarea ușoară și rapidă pe diferite tipuri de burghie și șurubelnițe fără fir pe care le are toată lumea, deci nu este nevoie să cumpărați unelte speciale.. Acum puteți folosi timpul pentru alte lucruri. Tăierea lemnului nu mai este o slujbă pe tot parcursul zilei pe care trebuie să o planifici și să renunți la timpul prețios.. Descriere: Un instrument de despicat lemn care se montează rapid și desparte orice lemn în câteva secunde.. Material: oțel 40Cr și acoperire inoxidabilă. Culoarea neagra. Ambalare: mâner hexagonal, mâner pătrat, mâner rotund, accesoriu despicat lemn.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha