În Stoc
91 lei PRP 123 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

Unelte universale pentru repararea anvelopelor Tireon la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Tireon Tireon - Set profesional de reparare a anvelopelor. Trusa de reparare a anvelopelor supremă pe care fiecare șofer trebuie să o aibă într-o mașină! Teama ta de a schimba sau repara anvelopele va dispărea, odată ce vei folosi instrumentele din acest set. Materiale: plastic, metal. Kit de reparații anvelope suprem pe care trebuie să-l aibă fiecare șofer. Nu vă mai temeți de anvelopele perforate!. Nu intrați în panică! Tireon Instrumentele de reparare a anvelopelor sunt compacte și convenabile, astfel încât să aveți tot ce aveți nevoie pentru a repara singuri anvelopele fără tub.. Un set complet pentru mecanica casei. Tot ce aveți nevoie pentru repararea anvelopelor la domiciliu este în acest set. 1 x burghiu cu furcă cu mâner în T, 1 burghiu cu mâner în T, 1 x cheie cu supapă, 1 x cheie hexagonală L, 2 x ace de inserție, 1 x cuțit pliat și 5 x benzi de cauciuc reparatoare.. Patch orice anvelopă doriți!. Puteți repara cu ușurință aproape toate tipurile de anvelope (fără tub). Fie că este vorba de motocicletă, ATV, UTV, tractoare, mașini de tuns iarba, camioane, jeepuri, SUV-uri, mașini, transportoare, remorci și multe altele.. Mânerul în T vă oferă mai multă putere!. Mânerul în T vă oferă o putere de rotire și un confort mai mare, dopuri de reparație ușor de străpuns și nu se va rugini atât de ușor.. Depozitare bine organizată. Setul include o carcasă robustă care vă ține perfect toate instrumentele și accesoriile într-un singur loc organizat. Puteți să-l păstrați cu ușurință în dulapul de scule sau să îl luați împreună cu dvs. în deplasare.. Descrieri:: Trusa de reparare a anvelopelor profesionale. Materiale: plastic, metal. Culoarea albastra. Dimensiune: 10 x 28 x 26 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha