Stoc epuizat
89 lei PRP 139 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -36% OFF
-
+
  • Producător: NYTRO
  • Cod produs: V8PROCASCA

  • Atentie : Produsul nu se poate returna!

Casca Bluetooth V8 CSR, Comenzi Vocale, Autonomie Mare, Microfon, Utilizare partea stanga/dreapta la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!Casca Bluetooth V8 CSR, Comenzi Vocale, Autonomie Mare, Microfon, Utilizare partea stanga/dreapta

Manualul in limba romana il gasiti AICI -DESCARCA

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Specificatii
Model V8 Plus
Functii Bluetooth, microfon, anulare zgomote, raspuns automat cu Yes si No (doar daca apelarea vocala este activata si telefonul suporta aceasta functie), rotatie 270 grade (se poate utiliza atat la urechea stanga cat si dreapta)
Versiune Bluetooth 4.2
Compatibilitate Universala prin Bluetooth cu orice telefon mobil (Android, Windows, iOS). Nu se recomanda conectarea dispozitivului cu telefoane marca Samsung, conexiunea fiind limitata de Samsung.
Autonomie Timp de vorbire: 10h (muzica & media) - pana la 10h (in functie de volum, testat pe volum 20% doar in apeluri si deconectat la pauza). Rezultatele sunt obtinute in conditii ideale de laborator, in utilizarea zilnica valorile sunt mai mici.
Conectori Micro USB 2.0 (incarcare) - cablul de incarcare si incarcator nu este inclus. Poti utiliza orice fel de incarcator cu urmatorul voltaj de iesire: 5V/1A.
Greutate 15g
Alte instructiuni Pentru a schimba limba de utilizare apasa rapid de 2 ori pe "butonul situat aflat in partea de jos pe microfonul prelungit".
Continut pachet 1 x Casca Bluetooth 4.2; 2 x Dopuri de schimb; Cablu USB nu este inclus, poti utiliza orice cablu cu mufa microUSB 2.0 pentru incarcare.
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha