Stoc epuizat
109 lei
-
+
  • Producător: NYTRO
  • Cod produs: NFRWK

Instalatie de Sarbatori Firework Nytro, 120 LED, 20 fire flexibile cupru, 8 efecte, Telecomanda, Alimentare cu baterii la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


 

Instalatie luminoasa decorativa NYTRO Firework, 120 LED, 20 fire flexibile cupru, 8 efecte, Alimentare cu baterii


 

[Functie de cronometru】Luminile se aprind cand se intuneca si se sting dupa ce timpul s-a scurs. Poti seta luminile 6 ore aprinse si 18 ore stinse automat.

【NYTRO Firework】Instalatia luminoasa NYTRO Firework are 20 de ramuri de fire de cupru intr-un pachet si 120 de lumini LED. Luminile sunt realizate din fire flexibile de cupru, forma poate fi creata in functie de nevoile tale, cum ar fi flori, artificii, roata, inima, scoici etc.

【8 moduri de iluminare si telecomanda】Poti regla luminozitatea sau comuta intre 8 moduri de iluminare.

【Ornament de Craciun 】Poti împodobi bradul din curte pentru Craciun; Le poti plasa in jurul verandei la maxim 14m de fereastra, telecomanda poate functiona prin sticla; Le poti agata chiar si in afara casei.

【IP65 rezistent la apa】 Nivelul de impermeabilitate este IP65, ce poate fi folosit pentru interior si exterior. Poate functiona normal în zilele ploioase sau cu zapadă. Fiecare necesită 4 baterii AA, bateriile de calitate ofera autonomie minim 3 saptamani. (bateriile nu sunt incluse)

 

Pachetul include doar o singura bucata de instalatie.

Bateriile nu sunt incluse, sunt necesare 4xAA/R6

Restul de materiale ce apar in poze nu sunt incluse. 


Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha