În Stoc
72 lei PRP 101 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -29% OFF
-
+

Saci pentru plante de pepiniera Lookgrow la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Lookgrow Lookgrow – saci pentru plante de pepinieră. Maximizați recolta și minimizați efortul cu un set de 1000 de bucăți de pungi degradabile de pepinieră.. Sacii se vor descompune la lumina soarelui pe măsură ce plantele cresc.. Protejați plantele de condițiile dure. Aceste pungi durabile vă protejează răsadurile de condițiile meteorologice extreme. Acestea asigură că plantele dumneavoastră rămân sănătoase și puternice pe tot parcursul anotimpurilor.. Ideal pentru o varietate de plante. Indiferent dacă cultivați legume, flori sau ierburi, aceste pungi sunt perfecte. Sunt versatile și potrivite pentru toate tipurile de plante și proiecte de grădinărit.. Promovați drenajul excelent al apei. Udarea excesivă nu mai este o problemă cu aceste pungi, concepute pentru a permite excesul de apă să se scurgă, prevenind putregaiul rădăcinilor..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha