În Stoc
82 lei PRP 112 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -27% OFF
-
+

Colier cu pandantive cu 7 chakre Zahara la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Zahara Zahara - Colier cu 7 pandantive chakre. Colierul cu pandantive chakra este conceput pentru a vă ajuta să găsiți centrul spiritual și să mențineți echilibrul în viață.. Deblocați energie mai mare pentru fiecare pandantiv!. 7 pandantive reprezintă 7 chakre. Purtați-vă colierul ca simbol puternic al celor șapte energii care ne guvernează bunăstarea și echilibrul vieții.. Îmbrățișează energia spirituală. Acest colier este conceput pentru a aduce stil și pace spirituală în viața de zi cu zi, îmbinând moda cu sensul.. Simțiți puterea celor 7 chakre. Purtați colierul ca simbol puternic al celor șapte energii care ne guvernează bunăstarea și echilibrul vieții. enti.. Deblocați energie mai mare cu fiecare pandantiv. Atinge cele 7 chakre ale corpului tău și experimentează un nou nivel de energie și iluminare cu fiecare purtare.. Călătorie spre pace cu modele șic. Designul elegant nu numai că vă completează garderoba, ci și vă promovează un sentiment de pace și liniște.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha