În Stoc
94 lei PRP 127 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

Jucărie avion din spumă Jetofy la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Jetofy Jetofy – Jucărie avion din spumă. Acest avion cu lumină și lansator promite ore nesfârșite de distracție pentru toate vârstele. Primești un avion și 5 săgeți cu vid pentru joc prelungit.. Acest avion de jucărie se avântă sus și departe, asigurând ore de distracție și emoție.. Încurajează copiii să se joace afară. A alerga după avionul cu spumă ajută la îmbunătățirea aptitudinii fizice și a bunăstării copiilor într-un mod distractiv și antrenant.. Îmbunătățește coordonarea mână-ochi. Lansarea și prinderea avionului îi ajută pe copii să dezvolte o coordonare esențială mână-ochi. Fiecare sesiune de joc contribuie la dezvoltarea abilităților motorii.. Întreaga familie se va bucura. Avioanele cu spumă sunt perfecte pentru copiii de toate vârstele și chiar distracție pentru adulți. Este o modalitate excelentă de a te angaja într-o competiție jucăușă cu întreaga familie..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha