În Stoc
201 lei PRP 261 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -23% OFF
-
+

Păpușă bebeluș Dolly la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Dolly Dolly - Păpușă de înot. O păpușă drăguță de înot va deveni prietenul preferat pentru scăldat și înot al copiilor tăi! Materiale: vinil, plastic. Păpușa drăguță va fi însoțitorul preferat al copiilor în diferite activități - de la baie la înot. Înoată ca un înotător adevărat. Această păpușă își mișcă capul, brațele și picioarele și imită mișcările diferitelor stiluri de înot. Îi va încuraja pe copii să învețe și ei să înoate. Are un costum de baie irezistibil, șapcă și ochelari.. Jucărie ideală pentru copiii cărora le este frică de apă. Păpușa este o jucărie ideală pentru copiii cărora le este frică de apă. Cu ea, frica de apă va dispărea mai repede și vor dori să înoate, la fel ca ea.. Ore de distracție pentru cei mici. Copiii mici se pot juca cu această păpușă ore în șir. Nu se vor plictisi după câteva zile și, în timp, păpușa va deveni din ce în ce mai interesantă pentru ei.. Dimensiuni ideale pentru transportul ușor. Păpușa de 32,5 x 9 x 16 cm se potrivește cu ușurință într-o geantă, astfel încât copiii să o poată duce cu ei la piscină sau la plajă. Este alimentat de 3 baterii AAA care nu sunt incluse în pachet.. Face timpul de baie plăcut. Copiii vor fi atât de concentrați pe abilitățile păpușii încât vor uita că nu le place să facă baie. Adorabila păpușă se mișcă într-un mod realist.. Descriere:: O jucărie de păpușă de înot care îi ajută pe copii să se bucure de apă și să învețe să înoate.. Materiale: vinil, plastic. Baterie: 3 baterii AAA. Dimensiuni: 32,5 x 9 x 16 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha